SKA: Ja Skudra KHL sauc par cirku, kāda loma ir viņam pašam?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandas galvenais treneris Pēteris Skudra asi kritizēja tiesnešu darbu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA, uz ko atbildēja pretinieku kluba viceprezidents Romāns Rotenbergs.

«Torpedo» Gagarina kausa izcīņu sāka ar zaudējumu 3:6 izbraukumā. Skudra pēcspēles preses konferencē uzvedās agresīvi, kritizējot tiesnešu darbu.

«Man uz soliņa bija kauns kļūt par šā mača sastāvdaļu,» sacīja Skudra. «Tā ir netaisnība. Netaisnība pret spēli. Ja viņiem tik nepieciešams iekļūt otrajā kārtā, mēs SKA varam vienkārši ielaist. Viņi paši to var izdarīt, un kāpēc jādara tā, kā šeit notika?»

«Savā dzīvē līdz šim neko tādu nebiju redzējis,» sašutumu neslēpa Skudra.

Nākamajā cīņā «Torpedo» guva uzvaru ar rezultātu 2:1, sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1. Pēc šā mača Skudra sacīja, ka tiesnešu darbu nekomentēs.

«Ja «Torpedo» galvenais treneris KHL nosauc par cirku, tad kādu lomu viņš piešķir sev?» retoriski jautā SKA viceprezidents Rotenbergs. «Pēc otrās spēles SKA vajadzēja rakstīt vēstuli KHL tiesnešu departamentam, jo spēles laikā tika pieļauta virkne kļūdu, kā arī uzbrukums galvas rajonā Krievijas izlases spēlētājam.»

«Ja cilvēks [Skudra] kaitē organizācijai, kurā viņš strādā, viņam acīmredzot tajā nav vietas,» portālā «championat.com» citēts Rotenbergs.

SKA viceprezidents uzskata, ka Skudra ar saviem izteikumiem izdara spiedienu uz tiesnešiem un grauj KHL tēlu.

Sērijas trešā spēle risināsies pirmdien Ņižņijnovgorodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu