KHL paziņo februāra vērtīgākos spēlētājus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kazaņas «Ak Bars» vārtsargs Andešs Nilsons, Čeļabinskas «Traktor» aizsargs Derons Kvints un uzbrucējs Šarls Linglē no Minskas «Dinamo» atzīti par februāra labākajiem spēlētājiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

Zviedru vārtsargs februārī piedalījās 8 spēlēs, no kurām vienā savus vārtus pameta nepārspēts, vidēji atvairīja 94,12% pretinieku metienus, savos vārtos ielaižot 1,49 ripas.

Tikmēr Kvints piedalījās 10 spēlēs, kurās guva 5 vārtus, veica 6 rezultatīvas piespēles partneriem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +9. Nevienā no mačiem viņa lietderības koeficients nebija negatīvs.

Savukārt kanādiešu uzbrucējs Linglē, kuram ir arī Baltkrievijas pase, 12 spēlēs izcēlās ar 8 vārtu guvumiem un 9 rezultatīvām piespēlēm.

Par labāko jauno spēlētāju nosauca Maskavas CSKA vienības uzbrucēju Maksimu Maminu, kas 10 cīņās guva 2 vārtus, atdeva 4 rezultatīvas piespēles, bet lietderības koeficients bija +6. Vidēji laukumā viņš pavadīja 10 minūtes un 5 sekundes.

Visu šo hokejistu pārstāvētie klubu sezonu turpina Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu