«Sabres» pāreju dienā aizmaina Flinu un vārtsargu Noivirtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) pāreju perioda noslēdzošajā dienā pirmdien uz Monreālas «Canadiens» vienību aizmainījusi centra uzbrucēju Braienu Flinu, bet čehu vārtsargs Mihals Noivirts nokļuvis Ņujorkas «Islanders» sastāvā.

Pret Flinu «Sabres» komanda saņēmusi piektās kārtas izvēles tiesības 2016.gada jauno spēlētāju draftā.

Pašlaik 26 gadus vecais Flins līgumu ar «Sabres» noslēdza 2012.gadā pēc universitātes beigšanas. Šajā laikā viņš 159 spēlēs izcēlās ar 17 vārtiem un 41 rezultatīvu piespēli.

Šajā sezonā viņš 53 mačos paguva izcelties ar pieciem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, turklāt viņa lietderības koeficients -3 bija viens no labākajiem komandā.

Tikmēr pret Noivirtu Bufalo vienība saņēmusi vārtsargu Čedu Džonsonu, kā arī 2016.gada drafta trešās kārtas izvēles tiesības.

Šajā sezonā Džonsons 19 mačos vidēji ielaidis 3,08 ripas, atvairot 88,9% metienu, bet Noivirts 27 mačos vidēji ielaidis 2,99 ripas un ticis galā ar 91,8% metienu.

«Sabres» komanda, kurai Girgensons pašlaik nevar palīdzēt savainojuma dēļ, pēc 63 aizvadītiem mačiem ar 43 punktiem stabili ir vājākā komanda Atlantijas divīzijā, kā arī ieņem noslēdzošo 16.vietu arī Austrumu konferencē. Arī visas līgas kopvērtējumā tā pašlaik ir pēdējā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu