Daugaviņa un Karsuma komandai otrais zaudējums Gagarina kausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas «Dinamo» komanda, ko trenē Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, pirmdien cieta otro zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā.

Dueļa trešajā spēlē divkārtējā līgas čempione izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Jaroslavļas «Lokomotiv».

Spēles rezultātu 15.minūtē atklāja «Lokomotiv» komandas zviedru uzbrucējs Martins Tērnbergs. Otrās trešdaļas izskaņā Sergejs Soins panāca izlīdzinājumu, bet uzvaras vārtus pagarinājuma 11.minūtē guva Daņila Apaļkovs pēc kura metiena ripa pārlidoja pāri Maskavas «Dinamo» vārtsargam Aleksandram Lazušinam un ieslīdēja vārtos.

Šajā mačā Karsums nospēlēja 18 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar vienu metienu, diviem spēka paņēmieniem un vienu bloķētu raidījumu. Tāpat latvietis zaudēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

Savukārt Daugaviņš laukumā aizvadīja iespaidīgas 24 minūtes un 22 sekundes, izceļoties ar pieciem metieniem pa vārtiem, vienu uzvarētu iemetienu un vienu bloķētu metienu.

Sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas komanda nokļuvusi iedzinējos ar rezultātu 1-2. Nākamais mačs otrdien vēlreiz risināsies Jaroslavļā.

Otro zaudējumu sērijā cieta arī latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda, kas ielaida divus vārtus sešu sekunžu laikā un ar 2:4 (0:2, 2:2, 0:0) savā laukumā zaudēja Sanktpēterburgas SKA.

Pirmajā trešdaļā SKA izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr kanādietis Vojteks Voļskis un Vadims Krasnoslobodcevs palīdzēja panākt izlīdzinājumu 2:2. Neko gan vairāk «Torpedo» neiespēja, jo SKA pamanījās 35.minūtē iemest uzreiz divas ripas, gūstot panākumu. Divus vārtus Sanktpēterburgas kluba labā guva Jevgēņijs Dadonovs.

Regulārās sezonas pēdējo 11 maču laikā «Torpedo» hokejisti izcīnīja deviņas uzvaras, bet sērijā tagad nokļuvuši iedzinējos ar 1-2.

Vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas pirmdien nokļuva regulārajā sezonā uzvarējusī Maskavas CSKA komanda, kas grūtā cīņā ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) izbraukumā pieveica «Soči» hokejistus. Uzvaru CSKA izrāva divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām, izceļoties Jevgēņijam Korotkovam, bet sērijā Maskavas vienība izvirzījusies vadībā ar 3-0.

Savukārt pārliecinošu panākumu pirmdien guva Somijas vienība Helsinku «Jokerit», kas ar 5:0 (0:0, 5:0, 0:0) izbraukumā sagrāva Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas. Šajā duelī visi vārti tika gūti 14 minūšu laikā otrajā trešdaļā, divreiz izceļoties Līnusam Umarkam.

Uzvarot otro maču pēc kārtas, «Jokerit» sērijā pārņēmusi vadību ar 2-1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu