Vītoliņš: Tiesāšana bija zem katras kritikas, zems līmenis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» latviešu speciālists Harijs Vītoliņš nav apmierināts ar tiesnešu lēmumiem Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā mačā pret Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību.

Aizvadītajā pirmdienas mačā «Lokomotiv» ar rezultātu 2:1 pagarinājumā uzveica «Dinamo», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

«Tiesāšana bija zem katras kritikas. Zems līmenis, kas izšķīra mača uzvarētāju. Viss gāja līdz vieniem vārtiem, skatāma spēle. Gatavojamies nākamajai cīņai,» kritisks bija Vītoliņš.

«Tiesneša lēmumi radīja neizpratni. Maskavas «Dinamo» šovakar sagatavos materiālu un nosūtīs to līgas vadībai,» piebilda Latvijas speciālists.

Nākamais mačs starp «Dinamo» un «Lokomotiv» norisināsies jau šovakar Jaroslavļā.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Oļega Znaroka vadībā Maskavas «Dinamo» jau pirmajā kārtā piekāpās «Lokomotiv» vienībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu