Pēc mēneša jābūt skaidrībai par «Dinamo» nākotni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» valdes priekšsēdētājam Jurim Savickim tuvākā mēneša laikā būšot skaidrība par komandas izredzēm startēt KHL čempionātā.

«Septiņu sezonu laikā mēs piecas reizes sasniedzām izslēgšanas turnīru, es uz to raugos pozitīvi,» LTV raidījumam «Rīta Panorāma» atklāja Savickis. «Protams, pilnībā apmierināts būšu tikai tad, ja mēs izcīnīsim Gagarina kausu. Šosezon bija ļoti saspringta situācija, cīņa notika līdz pat pēdējiem mačiem.»

«Nedomāju, ka finanšu jautājums ietekmēja komandas sniegumu regulārajā čempionātā. Kā jau daudzās lietās, nauda nedaudz kavējās. Tomēr visas savas līdzšinējās saistības esam izpildījuši, plānojam arī to paveikt līdz galam,» skaidroja «Dinamo» valdes priekšsēdētājs.

Savickis bija ļoti izvairīgs, runājot par Rīgas «Dinamo» vienības nākotni 8. KHL regulārajā čempionātā. «Neiešu liekuļot, ģeopolitiskā situācija šobrīd nav labvēlīga. Mūsu attiecības ar Krieviju nav tās labākās. Ja man izdosies sarunāt naudu, tad viss būs kārtībā. Jāpagaida kāds mēnesis. Taču esmu optimisma pilns.»

«Ir izstrādāta KHL stratēģija uz trīs gadiem. Tas nozīmē: ja mēs piedalāmies nākamās sezonas čempionātā, tad mēs tur spēlēsim vēl trīs gadus,» piebilda Savickis.

Rīgas «Dinamo» šefs vēlētos, lai komandu sponsorētu vairāki lielie Latvijas uzņēmumi - «Latvenergo», «Latvijas meži», «Lattelecom» un
«Latvijas Gāze».

Rīgas «Dinamo» kluba sezonas noslēguma pasākums norisināsies šo sestdien «Arēnā Rīga».

Latvijas komanda KHL regulārajā čempionātā ar 77 punktiem 60 mačos finišēja 12. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu