Video: Ūmarks Minskā savāc 2+2 piecās nomaiņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ar izcili produktīvu sniegumu Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēlē Minskā pirmdien izcēlās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Helsinku «Jokerit» uzbrucējs Linuss Ūmarks, kurš piecās nomaiņās uz ledus pret vietējo «Dinamo» guva divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles partneriem, palīdzot savai komandai sagraut pretinieku ar 5:0.

13 minūšu laikā otrajā trešdaļā «Jokerit» guva piecus bezatbildes vārtus, jau pirms noslēdzošajām 20 minūtēm likvidējot visus jautājumus par uzvarētāju spēlē. Tā Somijas komandai bija otrā uzvara (2-1) sērijā līdz četriem panākumiem.

Talantīgais zviedru uzbrucējs Ūmarks otrajā trešdaļā laukumā devās sešas reizes, bet piecās no tām viņš pamanījās izcelties ar 2+2 jeb diviem vārtu guvumiem un divām piespēlēm.

Pēc aizvadītām trim spēlēm izslēgšanas spēļu turnīrā 28 gadus vecais Ūmarks ir sacensību rezultatīvākais spēlētājs. Līdz šim viņš guvis 2 vārtus un izpildījis 4 rezultatīvas piespēles.

Otrdien Gagarina kausa izcīņā notiek visas 8 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu