Bukarts: Ja tev nemaksā algu četrus mēnešus, tev nolaižas rokas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Roberts Bukarts sarunā ar «Best4SportTV» atzina, ka algu nemaksāšana radīja nepatīkamas sajūtas.

«Komandas iekšienē nebija nekādu dumpju,» atklāja Bukarts. «Skaidrs, ka neziņa, jo oktobrī klīda baumas par komandas pārtraukšanu startēt KHL čempionātā. Teikšu godīgi - čaļi nāca ar tīrāko sirdsapziņu un strādāja.»

«Ja tu nāc uz darbu un tev trīs, četrus mēnešus nemaksā algu, tev nolaižas rokas. Tu nezini, vai būs, nebūs, būs, nebūs... Rodas neskaidrības sajūta. Un ja vēl neiet spēle, tas rada nepatīkamu sajūtu,» skaidroja «Dinamo» uzbrucējs.

Atgādināsim, ka Rīgas «Dinamo» spēlētājiem pirmās algas tika izmaksātas aizvadītā gada 15.oktobrī. Kluba valdes priekšsēdētājs Juris Savickis skaidrību par nākotnes plāniem solīja ieviest pēc mēneša.

24 gadus vecais Bukarts šīs sezonas 43 KHL mačos guva sešus vārtus, izpildīja astoņas rezultatīvas piespēles partneriem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -15.

Septiņu sezonu laikā Rīgas «Dinamo» komanda KHL izslēgšanas spēlēs neiekļuva otro reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu