Kuldas pārstāvētā «Salavat Julajev» pēc sezonas atbrīvosies no galvenā trenera

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ufas «Salavat Julajev» pēc sezonas beigām no amata atbrīvos vienības galveno treneri Vladimiru Jurzinovu, vēsta krievu mediji.

Pēc «Allhockey.ru» portāla rīcībā esošās informācijas, «Salavat Julajev» komandas vadība esot ļoti neapmierināta ar Jurzinova darba metodēm un panākumiem. Komanda, kas vienmēr esot bijusi pretendente uz Gagarina kausu, regulāro čempionātu noslēdza tikai sestajā vietā un «play off» turpina rādīt bālu sniegumu.

Regulārā čempionāta laikā «Salavat Julajev» jau atbrīvoja Jurzinovu, taču vēlāk apžēlojās un atļāva trenerim noslēgt sezonu līdz galam.

Atgādināsim, ka Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā «Salavat Julajev» komanda Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā ar 1-3 atrodas iedzinējos pret čempioni Magņitogorskas «Metallurg».

49 gadus vecais Jurzinovs par Ufas komandas galveno treneri kļuva pirms 2013./2014. gada sezonas. Pirms tam viņš šajā vienībā pildīja palīga pienākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu