Gudļevskis atvaira 30 metienus un turpina uzvaru sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien izcīnīja vēl vienu uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta cīņās, veicinot viņa pārstāvētās Sirakjūsas «Crunch» komandas uzvaru ar 4:3 (1:1, 2:0, 1:2) savā laukumā pret Bridžportas «Sound Tigers».

Gudļevskis šajā mačā atvairīja 38 no 41 pretinieku metiena.

Šosezon latvietis piedalījies 39 AHL čempionāta spēlēs, kuru laikā izcīnījis 24 uzvaras. Viņš caurmērā katrā no šiem mačiem savos vārtos ielaidis 2,69 ripas un atvairījis 90,5% pretinieku metienu.

Kā zināms, iepriekš šosezon Gudļevskis vietu pamatsastāvā bija zaudējis jaunajam krievam Andrejam Vasiļevskim, tomēr viņš izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Tampabejas «Lightning», kas iespēju sevi pierādīt devis latvietim.

«Crunch» komanda ar 88 punktiem 66 mačos atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma otrajā pozīcijā.

Tikmēr Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) regulārā čempionāta cīņā pie uzvaras tikusi latviešu aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Ontario «Reign» vienība, kas izbraukumā ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) pieveica Beikersfīlas «Condors».

Freibergs šajā duelī metienus pa vārtiem neizdarīja, taču cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Savukārt zaudējumu piedzīvojusi uzbrucēja Vitālija Pavlova pārstāvētā Kolorado «Eagles», savu skatītāju priekšā ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Kalamazū «Wings».

Pavlovs šajā duelī izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

ECHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Reign» komanda ar 85 punktiem 65 cīņās atrodama trešajā pozīcijā, vienu vietu zemāk ar 84 punktiem 66 mačos atrodas «Eagles» vienība, bet latviešu aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas «Oilers» komanda ar 70 punktiem 64 spēlēs ierindojas devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu