CSKA vien trešajā pagarinājumā izcīna otro uzvaru pār SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences fināla otrajā mačā sestdien izcīnīja Maskavas CSKA vienība, kas trešajā pagarinājumā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 0,0, 1:0) pārspēja Sanktpēterburgas SKA komandu, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0.

Mača 12.minūtē noraidījumu un piecu minūšu mazākumu par grūdienu apmalē nopelnīja Maskavas CSKA uzbrucējs Maksims Mamins. Jau pēc 31 sekundes, veiksmīgi nospēlējot vārtu priekšā, vairākumu realizēja Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Jevgēņijs Dadonovs.

Kad otrajā periodā bija aizvadītas divas minūtes, neizšķirtu 1:1 vairākumā panāca CSKA hokejists Ņikita Zaicevs. Tomēr trešā perioda sestajā minūtē atkal vadībā izvirzījās SKA, kad precīzs no vārtu priekšas bija Vadims Šipačovs.

Neraugoties uz to, CSKA komanda nepadevās un trešās trešdaļas 13.minūtē rezultātu izlīdzināja mājinieks Romāns Ļubimovs. Tā kā rezultāta tablo pēc trešā perioda beigām vēstīja neizšķirtu 2:2, komandām bija jāaizvada papildlaiks līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem.

Komandas ne pirmajā, ne otrajā pagarinājumā vārtus gūt neprata, taču 102.minūtē to beidzot izdarīja Ļubimovs, līdz ar to CSKA mačā svinēja uzvaru ar 3:2.

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-0 vadībā atrodas CSKA vienība, bet sērijas trešā spēle pirmdien notiks Sanktpēterburgā.

Jau ziņots, ka pirmajā Rietumu konferences fināla spēlē, pateicoties lieliskam Aleksandra Radulova lieliskajam sniegumam, pārliecinošu uzvaru ar 3:0 pārāki bija CSKA. Radulova kontā šajā mačā vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, ka Radulovs ir piedalījies piecos no sešiem vārtu guvumiem Rietumu konferences finālā.

Savukārt Austrumu konferences fināla pirmajā spēlē piektdien Kazaņas «Ak Bars» savā laukumā ar 2:0 pārspēja Novosibirskas «Sibirj».

Uzvarētāji Gagarina kausa izcīņas sērijās tiek noskaidroti dueļos līdz vienas komandas četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu