Gudļevskim AHL čempionātā pārtrūkst uzvarēto spēļu sērija

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargam Kristeram Gudļevskim sestdien Amerikas hokeja līgā (AHL) pārtrūka sešu uzvarētu spēļu sērija, jo Sirakūzu «Crunch» savā laukumā ar 0:2 zaudēja Ročesteras «Americans» vienībai.

Gudļevskis atvairīja 23 no 24 pretinieku metieniem, taču ar to bija par maz, lai «Crunch» tiktu pie uzvaras. Gudļevskis gan tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

Pirmās zvaigznes tituls tika «Americans» vārtsargam Andrejam Makarovam, kurš tika galā ar 32 pretinieku metieniem.

Ročesteras komanda rezultātu atklāja 45. minūtē, bet astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām, kad Gudļevskis bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, viesi raidīja ripu tukšos vārtos un panāca 2:0.

Austrumu konferencē «Crunch» ar 88 punktiem 67 mačos ieņem trešo vietu un ir tuvu tam, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs.

Gudļevskis šosezon AHL piedalījies 40 spēlēs, guvis 24 uzvaras, atvairījis 90,6% pretinieku metienu un vidēji mačā ielaidis 2,65 vārtus.

AHL čempionātā Gudļevskis spēlē otro sezonu. «Crunch» ir fārmklubs Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Tampabejas «Lightning», uz kuru šosezon Latvijas vārtsargs izsaukumu nav saņēmis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu