«Kurbads» uzbrucējs Zembergs: Ar uzdevumu tikām galā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Hokeja klubs «Kurbads» svētdien ar uzvaru viesos sāka Latvijas čempionāta finālsēriju, ar rezultātu 5:2 pieveicot regulārās sezonas spēcīgāko vienību «Mogo». Ogres «Kurbada» uzbrucējs Mārcis Zembergs sarunā ar vienības pārstāvjiem atklāja, ka sērijā jāievēro disciplīna un savs spēles plāns.

«Pirmā spēle vienmēr ir svarīga. Pārslēdzoties no «Liepājas» komandas spēles uz «Mogo», jūtams savādāks hokejs,» viņš sacīja. «Ar uzdevumu tikām galā, un ir patīkami sākt sēriju ar uzvaru izbraukumā.»

Sērijā līdz četrām uzvarām nākamā spēle paredzēta pirmdien «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos.

«Viņiem [«Mogo»] noteikti vēl ir rezerves,» pauda Zembergs. «Taču mēs paliekam pie sava plāna, disciplīnas un domājam par savu sniegumu. Izpildīsim visus uzdevumus, tad viss būs kārtībā.»

Viņš uzskata, ka sērijā galvenais ir ievērot disciplīnu, nepelnīt muļķīgus noraidījumus. «Kas vairāk gribēs uzvarēt, tie arī uzvarēs,» norādīja hokejists, kas atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli.

«Šī spēle jāaizmirst un jāgatavojas nākamajai,» viņš sacīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu