Dārziņš: Atbildība un gods - šādas sajūtas ir katrā pasaules čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas valstsvienības vadošais uzbrucējs Lauris Dārziņš pirmdien viesojās LTV raidījumā «Sporta studija», kur atminējās savas pirmās spēles valstsvienībā un pastāstīja par gatavošanos pasaules čempionātam Prāgā.

«Savam maksimāli labākajam sniegumam mēs bijām ļoti tuvu Soču olimpiskajās spēlēs,» atklāja Dārziņš. «Mūsu parādītais sniegums, nesēžot aizsardzībā, pierādīja, ka varam uzlauzt jebkuru aizsardzību.»

«Beļavskis jau ilgu laiku strādā par treneri, tādēļ domāju, ka viņam noteikti ir izveidojies savs rokraksts un stils. Šā mēneša laikā Aleksandrs mūs pieslīpēs un ieliks savu ideju. Viņš seko līdzi hokejam un redz, uz ko katrs esam spējīgi,» savās pārdomās par Latvijas izlases galveno treneri dalījās Dārziņš.

Latvijas komanda pirmo PČ maču aizvadīs 1.maijā pret Kanādu. Zīmīgi, ka pēdējo spēli izlasē Dārziņš aizvadīja tieši pret Soču olimpisko spēļu čempioni. «Bez satraukuma nevar iztikt. Protams, arī atbildība un gods pārstāvēt savu valsti. Šādas sajūtas pārņem katrā pasaules čempionātā.»

Latvijas valstsvienības rindās Dārziņš piedalījies septiņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Bez kanādiešiem mūsu komandas pretinieki Prāgā būs arī Zviedrija, Čehija, Šveice, Vācija, Austrija un Francija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu