Baltkrievijas izlases treneris: Jaunie Latvijas hokejisti gribēs pierādīt sevi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Kaut Latvijas izlasei šonedēļ gaidāmajās pārbaudes spēlēs ar Baltkrieviju būs jauns sastāvs, šie spēlētāji vēlēsies sevi pierādīt trenerim, uzskata Baltkrievijas izlases galvenais treneris Deivs Lūiss.

Abas komandas Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīrā savā starpā ceturtdien un sestdien sacentīsies Baltkrievijā. Šīs komandām būs pirmās oficiālās cīņas, gatavojoties pasaules čempionātam.

«Pirmā treniņu nedēļa tuvojas beigām, un esmu ļoti apmierināts ar puišu darbu. Viņi treniņos pilnībā sevi atdod,» Baltkrievijas Hokeja federācija citē kanādieša izteikumus. «Atstrādājam katru spēles aspektu, katru dienu pievēršam uzmanību spēlei aizsardzības zonā un vairākumā.»

«Latvijai ir diezgan jauna komanda, bet tas mums var radīt papildu grūtības. Treneris dos jaunajiem spēlētājiem iespēju sevi parādīt, un, esiet droši, viņi centīsies parādīt labāko sniegumu, lai aizķertos sastāvā,» paudis Lūiss.

Latvijas izlases rindās Baltkrievijā laukumā dosies pieci debitanti - Kārlis Čukste, Edmunds Augstkalns, Kirils Galoha, Nikolajs Jeļisejevs un Ričards Kondrāts.

Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīrā Latvija sākotnēji divreiz izbraukumā spēkosies ar Baltkrieviju, cīņām risinoties 2. un 4.aprīlī. Turpinājumā 9. un 10.aprīlī «Arēnā Rīga» tiks uzņemta Francijas izlase, bet 17. un 18.aprīlī izbraukumā aizvadītas cīņas ar Norvēģiju.

Savukārt 24. un 25.aprīlī «Arēnā Rīga» gaidāmas pārbaudes spēles ar Slovākijas izlasi.

«Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā sākta biļešu pārdošana uz Rīgā gaidāmajām spēlēm.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17.maijam risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvija A apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu