Gulbis: Spēļu laikā man trūkst pārliecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Neskatoties uz bezcerīgo zaudējumu 1-6, 0-6 sezonas pirmajā māla seguma turnīrā Montekarlo «Masters 1000» sērijas turnīrā austrietim Andreasam Haideram-Maureram, Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis saglabā pozitīvu noskaņojumu.

«Treniņos es spēlēju labi. Savukārt spēļu laikā man kortā trūkst pārliecības par saviem spēkiem,» turnīra oficiālajā mačā lapā citēts Gulbis.

Montekarlo viņš piedzīvoja astoto zaudējumu šosezon aizvadītajos deviņos mačos.

«Treniņu laikā šonedēļ biju lieliskā noskaņojumā. Pārmaiņas nāk par labu. Ar Tūmasu Enkvistu [jaunais treneris] jūtos patīkamā vidē. Viņš man devis papildu enerģiju, virza uz priekšu,» skaidro Gulbis.

«Viss bija patiešām labi, izņemot pašu spēli. Pēdējo stundu Montekarlo aizvadīju slikti, bet visa pārējā nedēļa bija neticami laba,» pastāstīja ar 13. numuru izliktais Gulbis.

Ar nākamajiem turnīriem Gulbim būs jāaizstāv daudz reitinga punkti, pretējā gadījumā Latvijas labākais tenisists piedzīvos strauju kritumu ATP rangā, kurā šobrīd atrodas 17. vietā.

«Monte-Carlo Rolex Masters» ir pirmais turnīrs, kas šosezon risinās uz māla jeb clay seguma. Tā kopējais prēmiju fonds ir 3 288 530 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu