Latvijas sieviešu hokeja izlase PČ spēlē zaudē Dānijai

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu izlase hokejā pirmdien Francijas pilsētā Ruānā ar 4:5 zaudēja dānietēm pasaules čempionāta (PČ) I divīzijas A grupas otrajā spēlē.

Aleksandra Macijevska trenētā komanda piedzīvoja otro zaudējumu, lai gan pirmā perioda beigās ar 3:2 un otrā vidū ar 4:3 atradās vadībā. Divus vārtus guva Līga Miljone, kura tika atzīta par labāko komandā šajā spēlē, bet pa reizei izcēlās Agnese Apsīte un Ieva Pētersone.

Dānijas hokejistes trešajā periodā nepilnu divu minūšu laikā divreiz pārspēja vārtsardzi Eviju Tētiņu, kura spēlē atvairīja 42 metienus.

Latvijas hokejistes pa pretinieču vārtiem izdarīja 16 metienus.

Pirmdienas pirmajā spēlē Austrija uzvarēja Norvēģiju ar 5:2. Vakarā Francija spēlēs ar Čehiju, kam svētdien latvietes piekāpās ar 1:5. Ar sešiem punktiem divās spēlēs vadībā ir Austrija, Čehijai ir trīs punkti vienā spēlē, Dānijai trīs punkti divās spēlēs, Norvēģijai divi punkti divās spēlēs, Francijai punkts vienā spēlē, bet Latvijai divās spēlēs punktu nav.

Latvijas izlases pretinieces vēl būs Francijas (trešdien), Norvēģijas (ceturtdien) un Austrijas (sestdien) hokejistes. Turnīra uzvarētājas iekļūs elites divīzijā, bet vājākā komanda izkritīs uz I divīzijas B grupu.

Galvenajam trenerim Macijevskim šī ir debija pie sieviešu izlases stūres. Viņam čempionātā asistentes ir bijušās valstsvienības spēlētājas Lolita Andriševska un Laila Dekmeijere-Trigubova.

Pērn Latvijas sieviešu izlase izcīnīja pirmo vietu 1.divīzijas B grupas čempionātā un šogad startē vienu grupu augstāk.

Pasaules čempionāta spēle hokejā I divīzijas A grupā sievietēm: Latvija – Dānija 4:5 (3:2, 1:1, 0:2)

Vārtu guvējas: Līga Miljone 2, Ieva Pētersone, Agnese Apsīte - Mišele Briksa, Josefīne Persone 2, Josefīne Jakobsena 2

Vārtsardzes: Evija Tētiņa – Amālija Džoa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu