«Ak Bars» hokejisti gūst pirmo uzvaru KHL finālsērijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirmo uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālsērijā trešdien izcīnīja Kazaņas «Ak Bars» vienība, kas sērijas trešajā mačā ar 2:1 viesos pieveica Sanktpēterburgas SKA.

Līdz ar to rezultāts sērijā līdz četriem panākumiem kļuva 2-1 SKA komandas labā.

Rezultātu 15. minūtē atklāja SKA komandas zviedru uzbrucējs Tonijs Mortensons. Izlīdzinājumu Kazaņas hokejisti panāca vien 47. minūtē, kad precīzi meta aizsargs Jevgeņijs Medvedevs, bet uzvaru viesiem 4 minūtes un 5 sekundes pirms pamatlaika beigām nodrošināja uzbrucējs Aleksandrs Svitovs, kas somu vārtsargu Miko Koskinenu pārspēja ar tālu plaukstas metienu.

Andress Nīlsons «Ak Bars» vārtos atvairīja 21 metienu, kamēr Koskinens tika galā ar 22 pretinieku raidījumiem.

SKA vienība Gagarina kausa izcīņā līdz šim bija izcīnījusi sešas uzvaras pēc kārtas. Rietumu konferences pusfināla sērijā Sanktpēterburgas hokejisti atspēlējās no nelabvēlīgā 0-3 cīņā ar regulārās sezonas spēcīgāko vienību Maskavas CSKA.

Finālsērijas pirmajā mačā SKA hokejisti izbraukumā bija pārāki ar rezultātu 4:2, bet otrajā cīņā svinēja panākumu ar 1:0.

Nākamā spēle risināsies piektdien Sanktpēterburgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu