Nekas vēl nav beidzies! Ķēniņš un «Canucks» uzvar sērijas piektajā mačā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas piektajā mačā ceturtdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Vankūveras «Canucks» komanda.

Aizvadītajā spēlē «Canucks» savā laukumā ar 2:1 uzveica Kalgari «Flames» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām samazinot pārsvaru 2-3.

Ķēniņš laukumā pavadīja deviņas minūtes un 43 sekundes, kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja vienu metinu, lietoja vienu spēka paņēmienu un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Trešās trešdaļas izskaņā Ķēniņš bloķēja metienu un devās uz ģērbtuvēm. Tomēr dažas minūtes pēc tam latvietis atkal sēdēja uz «Canucks» soliņa.

Vārtus uzvarētāju labā guva Niks Bonino un Daniels Sedīns, bet viesu rindās precīzs bija Deivids Džounss.

Piecās Stenlija kausa izcīņas spēlēs Ķēniņš atzīmējies ar 1 vārtiem, 1 rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Nākamo spēli «Canucks» un «Flames» aizvadīs naktī uz svētdienu. Šī cīņa norisināsies Kalgari arēnā.

Ja «Canucks» izkritīs no Stenlija kausa izcīņas, Ķēniņu, iespējams, nosūtīs uz Amerikas hokeja līgas (AHL) fārmklubu Jūtikas «Comets». Tāpat pastāv variants, ka Ķēniņš pievienojas Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu