Gudļevskis ielaiž četrus vārtus un tiek nomainīts

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien ielaida četrus vārtus un viņa komanda Sirakūzu «Crunch» ar rezultātu 1:5 izbraukumā piekāpās Skrantonas «Penguins» vienībai Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas pirmajā spēlē.

Gudļevskis atvairīja 16 no 20 pretinieku metieniem. Otrā perioda vidū, pēc ceturtajiem ielaistajiem vātiem, latviešu vārtsargu nomainīja Adams Vilkoks, kurš spēles otrajā pusē atvairīja 14 no 15 pretinieku metieniem.

Kaldera kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām «Crunch» nonākusi iedzinējos ar 0:1. Sērijas nākamā spēle notiks sestdien, 25.aprīlī.

22 gadus vecais Gudļevskis šosezon AHL piedalījies 46 mačos, guvis 25 uzvaras, vidēji spēlē ielaidis 2,81 vārtus un atvairījis 90% pretinieku metienu.

AHL čempionātā Gudļevskis spēlē otro sezonu. «Crunch» ir fārmklubs Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Tampabejas «Lightning», uz kuru šosezon Latvijas vārtsargs izsaukumu nav saņēmis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu