Turpinot neveiksmju sēriju, Gudļevskis neglābj «Crunch» no zaudējuma arī Kaldera kausa otrajā mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: crunch.com

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis sestdien neglāba Sirakjūsas «Crunch» komandu no zaudējuma arī Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas turnīra jeb Kaldera kausa otrajā mačā, turpinot vienības neveiksmju sēriju.

Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas duelī «Crunch» ar 0:4 (0:3, 0:0, 0:1) izbraukumā kapitulēja Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandai, bet Gudļevskis atvairīja 25 no 29 metieniem.

Sērijā līdz trim uzvarām «Penguins» komanda ieguvusi vadību ar 2-0 un sēriju var noslēgt jau trešdien, kad dosies viesos pie «Crunch».

Kopumā «Crunch» komanda cietusi jau septiņas neveiksmes pēc kārtas, bet Gudļevskis pēdējos četros mačos, kuros devies laukumā, kopā ielaidis 19 ripas.

Šosezon Gudļevskis piedalījās 46 AHL regulārā čempionāta spēlēs, kuru laikā izcīnīja 25 uzvaras. Viņš caurmērā katrā no šiem mačiem savos vārtos ielaida 2,81 ripu un atvairīja 90% pretinieku metienu.

Kā zināms, iepriekš šosezon Gudļevskis vietu pamatsastāvā bija zaudējis jaunajam krievam Andrejam Vasiļevskim, tomēr viņš izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Tampabejas «Lightning», kas iespēju sevi pierādīt devis latvietim.

«Crunch» komanda ar 92 punktiem 76 mačos regulārajā sezonā palika Austrumu konferences kopvērtējuma piektajā vietā.

Tikmēr Jūtikas «Comets» komanda, kurai pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas beigām, iespējams, pievienosies latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā cīnās 1-1 ar Čikāgas «Wolves» vienību.

Regulārajā sezonā «Comets» uzvarēja Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu