«Blackhawks» hokejisti nonāk uzvaras attālumā no pusfināla

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaras attālumā no iekļūšanas Stenlija kausa izcīņas pusfinālā otrdien nonāca Čikāgas «Blackhawks» hokejisti, kuri viesos ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pārspēja Minesotas «Wild» vienību.

Sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 3-0 vadībā atrodas «Blackhawks».

Mača rezultātu pirmā perioda 15.minūtē atklāja Čikāgas vienības uzbrucējs Patriks Keins, kurš realizēja skaitlisko vairākumu. Lai gan atlikušajos divos periodos «Wild» komanda izdarīja vairāk metienu nekā viņu pretinieki, tomēr cīņas rezultātu mainīt neizdevās un uzvaru ar 1:0 svinēja «Blackhawks» hokejisti.

«Sauso» uzvaru šajā mačā izcīnīja viesu komandas vārtsargs Korijs Krofords, kurš atvairīja visus 27 «Wild» vienības izdarītos metienus.

Tikmēr uzvaru Rietumu konferences pusfinālā izcīnīja arī Kalgari «Flames» vienība, kas savā laukumā ar 4:3 (1:2, 1:1, 1:0, 1:0) pieveica Anaheimas «Ducks» komandu. Sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 2-1 vadībā atrodas «Ducks».

Mača trešajā minūtē mājiniekiem rezultātu atklāja Brendons Bolings, taču viesi divus vārtus atguva, kad precīzi bija Patriks Marūns un Korijs Perijs. Otrā perioda piektajā minūtē «Flames» uzbrucējs Džo Kolborns mazākumā izlīdzināja rezultātu, tomēr pēc četrām minūtēm «Ducks» vadībā izvirzīja Mets Beleskijs.

20 sekundes pirms pamatlaika beigām Džons Gudro rezultātu izlīdzināja un komandām bija jāaizvada papildlaiks uzvarētāja noskaidrošanai. Pagarinājuma piektajā minūtē precīzs bija «Flames» zviedru uzbrucējs Mīkaels Beklunds, kurš panāca 3:2 savai komandai.

Tikmēr Austrumu konferences pusfinālos Vašingtonas «Capitals» ir vadībā ar 2-1 pret regulārā čempionāta uzvarētāju Ņujorkas «Rangers», bet Tampabejas «Lightning» ar 2-0 atrodas vadībā pret Monreālas «Canadiens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu