«Lightning» izvirzās vadībā pusfinālsērijā pret «Rangers»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tampabejas «Lightning» ar 6:5 pagarinājumā trešdien savā laukumā uzvarēja Ņujorkas «Rangers» Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālā.

Uzvaras vārtus «Lightning» labā guva Ņikita Kučerovs, kad pagarinājumā bija spēlētas trīs minūtes un 33 sekundes. Viņš izdarīja arī vienu rezultatīvu piespēli un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Vētrainā spēlē «Rangers» ieguva vadību 2:0, tad «Lightning» guva četrus vārtus pēc kārtas, trešajā periodā rezultāts atkal kļuva neizšķirts - 4:4 un bija 5:5, kad nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzinājumu ņujorkiešiem guva Dens Boils.

Uzvarētāju labā vēl divus vārtus guva Ondržejs Palāts, bet pa reizei precīzi meta Stīvens Stamkoss, Tailers Džonsons un Alekss Killoms. Tikmēr zaudētājiem divi vārti Jesperam Fastam, pa vienam vārtu guvumam Derikam Brasardam un Raienam Makdonagam.

Uzvarētāju vārtos Bens Bišops atvairīja 23 no 28 metieniem metienus, bet Henriks Lundkvists zaudētājiem - 34 no 40 metieniem.

«Lightning» sistēmā ir arī Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Sērijas ceturtā spēle piektdien notiks Tampā. Rietumu konferences finālsērijā trešā spēle ceturtdien notiks Čikāgā, kur vietējās «Blackhawks» cīņā ar Anaheimas «Ducks» rezultāts ir neizšķirts 1:1.

Konferenču čempiones sacentīsies Stenlija kausa izcīņas finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu