KHL varētu iekļauties klubs no Ķīnas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Tuvākajā nākotnē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā varētu iekļauties komanda no Ķīnas, vēsta aģentūra TASS. KHL vadība ar potenciālo jaunpienācēju risina pārrunas. Klubs bāzēsies Šanhajā.

«Āzijas kluba iekļaušanās KHL čempionātā ir iespējama. Risinām sarunas ar ķīniešiem, ir potenciāls kandidāts, kas tehniski atbilst mūsu prasībām,» norādīja KHL prezidents Dmitrijs Černišenko. «Runa ir par Šanhaju.»

Jau iepriekš izskanēja ziņas, ka nākotnē KHL dalībvalstu komandu skaitu varētu papildināt kāds klubs no Āzijas. Tādas runas klīda vēl laikā, kad KHL vadīja Aleksandrs Medvedevs.

«Ķīnieši pieraduši plānot visos sīkumos ilgam laika posmam. Ķīna attīsta hokeju. Zinu, ka šā jautājuma sakarā aktīvi strādā arī Starptautiskā Hokeja federācija. Olimpiskās spēles ar sakārtotu vidi kļūs par katalizatoru, un viss notiek ātrāk,» norādīja KHL prezidents.

Ķīna ir viena no 2022. gada ziemas olimpisko spēļu rīkotājvalstu kandidātēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu