2016.gadā KHL varētu papildināt jauni klubi no Eiropas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirms 2016./17. gada sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) dalībnieku loku varētu papildināt jauni klubi no Eiropas, izdevumam «Sport-Ekspress» atklājis līgas prezidents Dmitrijs Černišenko.

«Mums ir vairāki potenciālie kandidāti no Eiropas, ar kuriem strādājam. Gaidāmajā sezonā viņi vēl nespēlēs, bet pēc gada - ļoti ticami,» izteicies Černišenko. «Runa ir par populāriem brendiem, kādi ir «Jokerit» un «Slovan» no superhokejiskām valstīm.»

Tomēr Černišenko uzsvēris, ka līgā nebūs vairāk par 28 komandām. Tieši tik arī piedalījās nesen aizvadītajā sezonā.

«Ir viedoklis, ka vajag kardināli samazināt klubu skaitu. Sākumā es arī tā domāju, tomēr, rūpīgi paskatoties čempionātu, secināju, ka šis skaits ir pietiekami sabalansēts,» stāstīja KHL prezidents.

Iepriekš šonedēļ Černišenko bija izteicies arī, ka KHL varētu pievienoties kāds klubs no Ķīnas, kā arī jau nākamajā sezonā viena no regulārā čempionāta spēlēm varētu notikt Ķīnā.

Nākamajā KHL sezonā vairs nepiedalīsies Mitišču «Atlant» komanda, tomēr tās vietā pēc sezonas izlaišanas atgriezīsies Maskavas «Spartak».

Skaidrības pagaidām nav par vairākām citām līdzšinējām līgas dalībniecēm, tostarp arī par Latvijas komandu Rīgas «Dinamo». Vienības vadība solījusi, ka tā tiks ieviesta līdz mēneša beigām, sīkāk situāciju nekomentējot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu