Freiberga pārstāvētā «Reign» nonāk uzvaras attālumā no iekļūšanas ECHL finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaras attālumā no iekļūšanas Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) finālā sestdien nonāca latviešu aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Ontario «Reign» vienība.

«Reign» izslēgšanas spēļu jeb Kellija kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā savā laukumā ar 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) pārspēja Allenas «Americans» hokejistus, sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 3-1.

Šajā mačā Freibergs izcēlās ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet uzvarētājiem divus vārtus guva un rezultatīvu piespēli izdarīja Deivids Raterfords.

Kā zināms, Freibergs laukumā nebija devies kopš 11.aprīļa, bet pirmo izslēgšanas turnīra maču aizvadīja vien pirmdien.

Piektais komandu duelis norisināsies svētdien Ontario.

Šīs sērijas uzvarētāji iegūs tiesības cīnīties par Kellija kausu ar Austrumu konferences uzvarētāju.

Kā zināms, pirmajā kārtā «Reign» no izslēgšanas turnīra izslēdza Latvijas hokeja uzbrucēja Vitālija Pavlova pārstāvēto Kolorado «Eagles» komandu, sērijā pārspējot to ar 4-3, bet otrajā kārtā «Reign» ar 4-1 apspēlēja arī Jūtas «Grizzlies» hokejistus.

Tikmēr vēl viena latviešu aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas «Oilers» no izslēgšanas turnīra izstājās pirmajā kārtā, kad sērijā ar 1-4 piekāpās «Americans».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu