Anaheimas «Ducks» nonāk soļa attālumā līdz Stenlija kausa finālam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pie panākuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas piektajā mačā pirmdien tika Anaheimas «Ducks» vienība.

Aizvadītajā mačā «Ducks» savā laukumā ar rezultātu 5:4 pagarinājumā uzveica Čikāgas «Blackhawks» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām pārņemot vadību ar 3-2.

Nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām «Blackhawks» atradās iedzinējos ar 3:5, taču Čikāgas kapteinis Džonatans Teivss pamanījās gūt divus vārtus un uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā.

Jau papildlaika 45.sekundē uzvaru mājiniekiem nodrošināja uzbrucējs Mets Beleskijs, kuram šie bija 7 vārti Stenlija kausa izcīņā.

Par spēles spožāko zvaigzni tika atzīts «Ducks» uzbrucējs Raiens Keslers, kas guva vienus vārtus, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un lietoja septiņus spēka paņēmienus.

Nākamais mačs starp «Ducks» un «Blackhawks» tiks aizvadīts naktī uz ceturtdienu Čikāgā.

Atgādināsim, ka Austrumu konferences finālsērijā šobrīd Tampabejas «Lightning» ar 3-2 atrodas vadībā pret Ņujorkas «Rangers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu