Hokeja klubs «Laima» kļūst par Latvijas čempionēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lhf.lv

Svētdien, 24. maijā, Jelgavas ledus hallē ar spēli starp «L&L/JLSS» un SHK «Laima» noslēdzās 2015. gada Latvijas čempionāts hokejā sievietēm. Par uzvarētājām kļuva SHK «Laima» hokejistes, vēsta «lhf.lv».

Otro vietu izcīnīja «L&L/JLSS» hokejistes, savukārt pie bronzas medaļām tika SHK «Sāga», kuras apsteidza turnīra tabulā SHK «Sāga99» meitenes. Visas komandas sezonas garumā četros riņķos aizvadīs 12 čempionāta spēles.

Pēc čempionāta noslēguma sacensību organizatori noteica labākās spēlētājas četrās nominācijās (visas no SHK «Laima»). Par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Agnese Apsīte, kura 12 spēlēs nopelnīja 47 (25+22) rezultativitātes punktus. Par labāko vārtsardzi tika atzīta Evija Tētiņa, labākā aizsardze – Aija Apsīte un labākā uzbrucēja – Anna Kubliņa. Hokeja inventāra veikals «Hokejam.lv» noteica specbalvas ieguvēju «2015. gada sezonas progresējošākā spēlētāja», par kuru atzina «L&L/JLSS» uzbrucēju Elizabeti Laimu Lukaševicu.

Priecē, ka finansiāli ne vieglākajos laikos Latvijas Hokeja federācija (LHF) turpina atbalstīt sieviešu hokeju. LHF ir sniegusi finansiālu atbalstu Latvijas čempionāta veiksmīgai sarīkošanai, apmaksājot spēļu tiesnešu darbu, kā arī daļēji sedzot spēļu ledus īri.

Noslēguma tabula:

vietakomandapunkti
1.SHK «Laima»36
2.«L&L-JLSS»21
3.SHK «Sāga»15
4.SHK «Sāga99»0
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu