Bārtulim un «Baris» algas nav maksātas kopš janvāra; KHL draud ar izslēgšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Astanas «Baris» algas nav izmaksātas kopš janvāra, paziņojis KHL spēlētāju asociācijas priekšsēdētājs Andrejs Kovaļenko.

«Paldies Dievam, ka parādus spējuši nodzēst klubi no Tālajiem Austrumiem,» «Sportexpress» citēts Kovaļenko. «Šobrīd nauda gaisā karājas «Baris» un HK «Soči» komandām. Kaut gan «Soči» ir parādā palikuši tikai par aprīli un martu.»

«Savukārt kazahu klubs ar «Baris» spēlētājiem norēķinājies tikai par janvāri un ne pilnā mērā. Tuvākajās dienās tikšos ar KHL prezidentu Dmitriju Černišenko. Mēs apspriedīsim jautājumu par komandas izslēgšanu no KHL turnīra. Viņiem jānorēķinās līdz 31.maijam,» skaidroja Kovaļenko.

Pēc TVNET rīcībā esošās informācijas, parādsaistības ar ir arī Rīgas «Dinamo» komandai. Viņi hokejistiem nebija algas izmaksājuši par martu un aprīli.

Krievijas finansiālās krīzes dēļ šobrīd nav skaidrības par vairāku komandu dalību nākamā gada KHL čempionātā, tostarp arī par Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu