NHL klubs piedāvā līgumu Mikam Indrašim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas «Islanders» piedāvājis līgumu un savā sastāvā vēlas redzēt latviešu uzbrucēju Miku Indraši, vēsta portāls «Championat.com».

Iepriekšējās trīs sezonas Indrašis pavadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas «Dinamo». Pēc aizvadītās sezonas viņš kļuva par ierobežoto brīvo aģentu.

Tāpat vilinošu piedāvājumu 24 gadus vecajam Indrašim izteicis kāds cits KHL klubs, kas atbilstot spēlētāju prasībām.

Kā ziņo portāls, Indraša sapnis joprojām ir spēlēt NHL, tādēļ viņš gatavs atteikties no KHL lielās naudas un doties iekarot Ziemeļameriku.

Tuvāko nedēļu laikā būšot skaidrība par Latvijas uzbrucēja nākotnes plāniem. Pastāv arī iespēja, ka Indrašis paliks Rīgas «Dinamo» rindās, taču neskaidra ir pašas komandas dalība KHL.

Pagājušās sezonas 59 KHL čempionāta spēlēs Indrašis guva 16 vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles partneriem. Visās trijās KHL sezonās latvietis bija gana rezultatīvs un sevi apliecinājis kā meistarīgu spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu