Olimpiskais čempions: Krievu hokejisti uz ASV bēg ne naudas dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Olimpiskais čempions Sergejs Babinovs neuzskata, ka Krievijas hokejisti uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) pārceļas finansiālās krīzes dēļ.

Atgādināsim, ka pēc šīs Kontinentālās hokeja līgas (NHL) sezonas vesels lērums Krievijas vadošo spēlētāju nolēmuši karjeru turpināt NHL.

«Nekādā ziņā negribu šo spēlētāju aizplūšanu skaidrot ar Krievijas ekonomisko situāciju. Domāju, ka puiši vienkārši grib attīstīties un sajust jaunas emocijas, spēlējot pasaules spēcīgākajā hokeja līgā,» skaidroja Babinovs.

«Nemūk mūsu puiši pāri okeānam, kā tas bija pēc PSRS laiku sabrukuma. Turklāt šis process ir abpusējs, jo arī pie mums brauc kanādieši, amerikāņi. Tāpat mūsu līgā vēlas spēlēt somi, zviedri un čehi,» atzina olimpiskais čempions.

Krievijas masu medijos arī tiek baumots, ka nākamsezon NHL varētu atgriezties KHL labākais spēlētājs Aleksandrs Radulovs no Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu