«Lightning» otro reizi vēsturē sasniedz Stenlija kausa finālu!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tampabejas «Lightning» komanda piektdien otro reizi kluba pastāvēšanas vēsturē sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālu.

Austrumu konferences fināla izšķirošajā - septītajā - mačā «Lightning» izbraukumā ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) apspēlēja Ņujorkas «Rangers», sērijā līdz četriem panākumiem uzvarot ar 4-3.

Uzvaru viesiem nokārtot izdevās trešajā trešdaļā, kad vispirms 42.minūtē vārtus guva Alekss Kilorns, bet nepilnas desmit minūtes vēlāk izcēlās arī Ondršejs Palāts.

Par šī mača pirmo zvaigzni tika nosaukts Bens Bišops, kurš atvairīja visus 22 pretinieku metienus.

Zīmīgi, ka pirms tam «Rangers» savā laukumā nekad nebija zaudējuši sērijas septītajā spēlē.

«Spējām saglabāt spēkus sērijas svarīgākajai cīņai. Šī pagaidām bija mūsu labākā spēle,» pauda viens no «Lightning» līderiem Stīvens Stemkoss.

Iepriekš «Lightning» komandai Stenlija kausa finālu bija izdevies sasniegt 2004.gadā, kad tā arī izcīnīja hokeja prestižāko balvu.

Finālā Tampabejas klubs tiksies ar Anaheimas «Ducks» un Čikāgas «Blackhawks» pāra uzvarētāju. Šajā Rietumu konferences finālsērijas duelī rezultāts arī ir neizšķirts 3-3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu