Rīgas «Dinamo» paliek tiesības uz pieciem hokejistiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas «Dinamo» pēc brīvo aģentu termiņa beigām palikušas tiesības uz pieciem hokejistiem.

Svētdien beidzās termiņš, līdz kuram KHL, Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) un Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlētāji ar ierobežota brīvā aģenta statusu varēja pieņemt citu klubu piedāvājumus.

Ja spēlētājs nav pieņēmis kvalifikācijas līgumu vai uzrādījis vienošanos ar citu klubu, sportiskās tiesības uz hokejistu paliek iepriekšējai komandai, rakstīts KHL mājaslapā.

Šādu hokejistu starpā ir pieci Rīgas «Dinamo» spēlētāji Andris Džeriņš, Miks Indrašis, Kaspars Saulietis un Oskars Cibuļskis, kā arī Māris Bičevskis, taču nav norādīts, ka viņš būtu atteicies no piedāvātā kvalifikācijas līguma. Attiecīgi visi šie pieci hokejisti paliek «Dinamo» īpašumā.

Tāpat ierobežoto brīvo aģentu sarakstā iekļauti Latvijas hokejisti no VHL - Karagandas «Sariarka» rindās spēlējošie Artūrs Kuzmenkovs un Ēriks Ševčenko, kā arī Balašihas «Dinamo» pārstāvošais Edgars Siksna.

Aizvadītajā sezonā Rīgas «Dinamo» saskārās ar finanšu nedienām un hokejistiem laikus netika maksāts atalgojums, turklāt vienība otro reizi septiņu sezonu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu. Arī šobrīd kluba nākotne ir neskaidra, turklāt izskanējusi informācija, ka Ābols varētu kļūt par Toljati «Lada» galveno treneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu