Rīgas «Dinamo» 8. KHL sezonu atklās pret «Ak Bars»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» 2015./2016. gada sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā iesaistīsies 25. augustā ar maču savā laukumā pret Austrumu konferences vienību Kazaņas «Ak Bars», vēsta kluba mājas lapa.

Čempionātā piedalīsies 28 komandas, kas būs sadalītas divās konferencēs – Rietumu un Austrumu (katrā pa 14 komandām). Katra konference tālāk iedalās vēl divīzijās (katrā pa 7 komandām) – Rietumu konferencē Bobrova un Tarasova divīzijas, bet Austrumu konferencē Harlamova un Černišova divīzijas.

Rīgas komanda, tāpat kā iepriekš, spēlēs Rietumu konferences Bobrova divīzijā kopā ar Minskas «Dinamo», Helsinku «Jokerit», Zagrebas «Medveščak», Sanktpēterburgas SKA, Bratislavas «Slovan» un Maskavas «Spartak».

KHL regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa divām spēlēm savā un pretinieku laukumā ar katru līgas komandu, kā arī vēl papildu spēles ar savas divīzijas komandām. Kopumā regulārajā čempionātā «Dinamo» būs jāaizvada 60 spēles (pa 30 mačiem savā laukumā un izbraukumā).

Pēc regulārā čempionāta rezultātiem 8 labākās katras konferences komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā. Rietumu konferences komandām izslēgšanas turnīrs sāksies 21. februārī, bet Gagarina kausa fināla pēdējā iespējamā spēle ir paredzēta 19. aprīlī.

Visās izslēgšanas spēļu kārtās sērijas ilgs līdz vienas komandas 4 uzvarām.

Pēc mājas spēlēs ar «Ak Bars» 25. septembrī, Rīgas hokejisti «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar Čerepovecas «Severstaļ». Turpinājumā septiņi mači tiks aizvadīti izbraukumā, bet regulāro čempionātu «Dinamo» pabeigs ar divām spēlēm savā laukumā pret Maskavas «Dinamo» un Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu