Vojnovam par sievas piekaušanu piespriež cietumsodu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vjačelsavs Vojnovs
Vjačelsavs Vojnovs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas «Kings» aizsargam krievam Vjačelsavam Vojnovam piespriests trīs mēnešu cietumsods par savas sievas piekaušanu.

Tāpat Vojnovam piespriests trīs gadu ilgs pārbaudes laiks, gadu ilgs kurss par vardarbību ģimenē un astoņu stundu sabiedriskais darbs. Ja pārbaudes laikā hokejists veiks pārkāpumus, viņa var nākties atkal doties cietumā.

Vojnovam ieslodzījums jāsāk izciest ne vēlāk par 14.jūliju.

Vojnovu pagājušā gada 20.oktobra rītā uz aizdomu pamata apcietināja policija, jo viņš strīda laikā esot piekāvis savu sievu Martu Varlamovu, kura slimnīcā tika nogādāta ar nopietnām acs, vaiga un kakla traumām.

Vēlāk pēc sievas liecībām noskaidrojās, ka pāris sastrīdējies 19.oktobrī notikušajā Helovīnu ballītē, kurā Vojnovs sievai iesitis pa seju. Pēcāk nesaskaņas turpinājušās arī mājās, kur hokejists Varlamovu nogrūdis zemē, bet pēc tam viņu spārdījis un žņaudzis. Strīds esot beidzies pēc tam, kad Vojnovs sievu iegrūdis televizorā, radot Varlamovai vaļēju brūci un nepieciešamību doties uz slimnīcu, kur hokejists arī aizturēts.

Pats Vojnovs savu vainu notikušajā noliedza, bet viņa sieva vēlāk piebilda, ka vīrs noteikti nav vēlējies viņai nodarīt pāri.

Pēc notikušā NHL nekavējoties oktobrī diskvalificēja Vojnovu uz nenoteiktu laiku, bet «Kings» klubs tika sodīts ar 100 000 dolāru (90 242 eiro) naudas sodu par to, ka tas ļāvis hokejistam slidot kopā ar komandas biedriem.

Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais Vojnovs piedalījās sešās «Kings» spēlēs, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm un neitrālu lietderības koeficientu.

«Kings» sastāvā Vojnovs 2012. un 2014.gadā izcīnīja Stenlija kausu.

Krievijas hokejistu «Kings» izvēlējās 2008.gada draftā ar kopējo 32.numuru.

Vojnovs pārstāvēja Krievijas izlasi pērnā gada Soču olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu