Leo Komarovam draud cietumsods

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Toronto «Maple Leafs» uzbrucējam Leo Komarovam izvirzītas četras kriminālapsūdzības par neseno ceļu satiksmes incidentu, vēsta Somijas mediji.

Divas apsūdzības Somijas valstsvienības uzbrucējam esot izvirzītas par ceļu satiksmes negadījumu, bet vēl divas par nepatiesas informācijas sniegšanu policistiem.

Kā ziņo somu portāls «HS.fi», 28 gadus vecajam Komarovam par incidentu ar automašīnu draud līdz pat sešu mēnešu cietumsods. Savukārt par melošanu varasiestādēm var piespriest trīs mēnešus aiz restēm.

Aizvadītās sezonas 62 NHL regulārā čempionāta spēlēs Komarovs atzīmējās ar 8 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Komarovs, kurš ir viens no labākajiem hokeja provokatoriem, pēc iepriekšējās sezonas nolēma pamest KHL komandu Maskavas «Dinamo» un par gandrīz 12 miljoniem atgriezās NHL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu