Artūrs Kulda nav atmetis domu atgriezties NHL

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas hokeja izlases aizsargs Arturs Kulda nav atmetis domu atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL), 26 gadus vecais sportists atklājis intervijā «business-gazeta.ru»

«Šo lappusi sev es vēl neesmu aizvēris. Ir vēl ko pierādīt. Tur vēl vārtus neesmu guvis. Domāju par to,» saka Kulda par iespējamo atgriešanos NHL.

«Vinipegā dabūju spēlēt tikai tad, kad traumas bija guvuši spēlētāji. tiklīdz viņi izveseļojās, mani atkal nosūtīja lejup uz Amerikas Hokeja līgu. Praktiski nekādu izredžu nebija. Arī otrajā reizē bija tas pats.»

Ar «otro reizi» Kulda domā aizpagājušo gadu, kad uzreiz pēc sezonas Novosibirskas «Sibirj» rindās parakstīja vienvirziena līgumu ar Vinipegas «Jets» un došanos uz Ziemeļameriku, kur ne reizi nedabūja spēlēt.

Kulda arī noliedzis baumas par iespējamu karjeras beigšanu, jo bija paziņojis par nespēlēšanu Latvijas izlasē pasaules čempionātā Prāgā veselības problēmu dēļ. Tas uzreiz radījis diezgan lielu satraukumu spēlētāja paziņām.

«Šīs problēmas ar veselību bija visu pagājušo sezonu, taču es neizlaidu spēles,» sacīja Ufas «Salavat Julajev» Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pārstāvošais Kulda, kuram ar šo komandu līgumā atlicis vēl gads. «Bija nepieciešama operācija, lai nākamā sezona aizritētu mierīgi.»

Šovasar Kulda svinēja kāzas ar dziedātāju Elli-U. «Viņa jau gadus piecus kā neuzstājas,» sacīja hokejists, kurš ar sievu iepazinās pirms gada. «Viņa ir diplomēta dizainere. Viņas jaunā profesija arī saveda mūs kopā. Gribēju mājās veikt remontu, satikos ar Elīnu. Remonts tā arī netika veikts.»

Latvijas izlasē ar Aleksandru Beļavski Kuldam neiznāca strādāt kopā. «Pie Teda Nolana jutos komfortabli,» sacīja aizsargs.

Kulda ir spēlējis Ziemeļamerikas junioru un zemāko profesionālo līgu komandās. NHL viņš Atlantas «Thrashers,» vēlākās Vinipegas «Jets» sastāvā aizvadījis tikai 15 spēles. 2012./13. gada sezonu viņš pavadīja Novosibirskas «Sibirj,» bet kopš 2013. gada rudens spēlē Ufas «Salavat Julajev».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu