Oficiāli: Rīgas «Dinamo» vadīs Heikila

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galveno treneri oficiāli apstiprināts Somijas speciālists Kari Heikila, vēsta vienības mājas lapa.

Viens no viņa asistentiem būs arī ģenerālmenedžera amatu pildošais Normunds Sējējs. Vēl Heikilam asistēs Aleksandrs Ņiživijs un vārtsargu treneris Juris Klodāns, kuri «Dinamo» komandā iepriekšējā sezonā bija galvenā trenera Arta Ābola palīgi.

55 gadus vecais speciālists iepriekš vadījis Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo», Magņitogorskas «Metallurg», Ņižņekamskas «Ņeftehimik» un Jaroslavļas «Lokomotiv». Viņš bijis arī Baltkrievijas izlases galvenais treneris.

Savas 21 gadu ilgās trenera karjeras Heikila izcīnījis Somijas čempiona titulu, kā arī sudraba un bronzas medaļas Krievijas Superlīgā un KHL.

2004. gadā Heikila tika atzīts par Somijas «SM-Liiga» labāko treneri.

Spēlētāja karjeras laikā Heikila bija aizsargs.

Rīgas «Dinamo» vienības fiziskās sagatavotības treneris būs Eduards Rābe, kurš iepriekšējā sezonā strādāja Novosibirskas «Sibirj» komandā.

Pirmā pārbaudes spēle, gatavojoties jaunajai sezonai, «Dinamo» paredzēta 28. jūlijā Valmierā pret Podoļskas «Vitjaz». Savukārt KHL čempionātā Rīgas hokejisti iesaistīsies 25. augustā ar maču savā laukumā pret Austrumu konferences vienību Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu