Znarokam Krievijas izlasē asistēs pazīstamais Zubovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Par Oļega Znaroka asistentu Krievijas hokeja valstsvienībā kļuvis kādreizējais izlases aizsargs Sergejs Zubovs, vēsta Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājas lapa.

44 gadus vecais Zubovs Znarokam un Latvijas speciālistam Harijam Vītoliņam palīdzēs sagatavot izlasi 2016. gada pasaules čempionātam, kas risināsies Maskavā un Sanktpēterburgā.

Spēlētāja karjeras laikā Zubovs spēlēja aizsarga pozīcijā. Krievijas izlasē viņš atbildēs par aizsargiem un šo darbu apvienos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienībā Sanktpēterburgas SKA.

Profesionāļa karjerā Zubovs 16 gadus pavadīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, kļūstot par divkārtēju Stenlija kausa ieguvēju (Ņujorkas «Rangers» 1994 un Dalasas «Stars» 1999).

Kopumā Zubovs NHL regulārajā čempionātā laukumā devies 1068 spēlēs, kurās izcēlies ar 152 vārtu guvumiem un 619 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Stenlija kausa izcīņā viņa kontā 164 mačos 24 vārti un 93 piespēles.

Pēc 2015. gada pasaules čempionāta fināla, kurā Krievijas izlase ar 1:6 cieta sagrāvi pret Kanādas komandu, Znaroks pauda bažas tieši par izlases sniegumu aizsardzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu