Rīgas «Dinamo» Valmierā tiekas ar «Vitjaz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo», turpinot gatavoties jaunajai sezonai, šodien Valmierā aizvadīs otro pārbaudes spēli, tiekoties ar Podoļskas «Vitjaz» komandu. Mačs sāksies pl. 18.30.

Somu speciālista Kari Heikiles vadītajai komandai šī gatavošanās ciklā būs otrā pārbaudes spēle. Pirmajā «Dinamo» hokejisti Valmierā ar 3:1 pieveica Toljati «Lada», kur par galvenā trenera asistentu strādā Artis Ābols.

Visus trīs vārtus «Dinamo» rindās piektdien Vidzemes olimpiskajā centrā guva viesspēlētāji Stīvens Seigo, Tims Sestito un Tomāšs Kundrāteks.

Pirmdien Rīgas vienība paziņoja, ka šķiras no uzbrucēja Koba Jasa un aizsarga Renāra Demitera, ar kuriem «Dinamo» bija noslēgti pārbaudes laika līgumi. Līdz ar to «Dinamo» treneru rīcībā palikuši 26 hokejisti, no kuriem 3 vārtsargi, 8 aizsargi un 14 uzbrucēji.

Rīgas «Dinamo» treneru rīcībā esošie hokejisti

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Joakims Ēriksons, Mareks Mitens.

Aizsargi: Tomāšs Kundrāteks, Stīvens Seigo, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Ēriks Ševčenko.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Tims Sestito, Felikss Šulcs, Ville Leino, Gints Meija, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Roberts Locāns.

Aizsargs Ralfs Grīnbergs, kurš līdz šim trenējās kopā ar «Dinamo», turpinās trenēties HK «Rīga» komandas sastāvā, bet uzbrucējs Māris Bičevskis trenējas pēc individuālās programmas Rīgā, jo atgūstas pēc muguras operācijas.

Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks 25. augustā «Arēnā Rīga» pret spēcīgo Austrumu konferences komandu Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu