Rīgas «Dinamo» Valmierā sagrauj «Vitjaz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Otro uzvaru divās pārbaudes spēlēs, gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, otrdien Valmierā izcīnīja Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas ar rezultātu 6:2 apspēlēja Podoļskas «Vitjaz» komandu.

Sākoties spēles pēdējam nogrieznim, ar rezultātu 2:1 priekšā atradās viesi no Podoļskas, bet «Dinamo» hokejisti trešajā trešdaļā guva piecus vārtus, kamēr «Vitjaz» nespēja uzlauzt Joakima Ēriksona cietoksni.

Ar precīziem metieniem šajā mačā «Dinamo» rindās izcēlās Miks Indrašis, Fēliks Šulcs, Stīvens Seigo, Lauris Dārziņš, Gints Meija un Miķelis Rēdlihs.

Pēc mača abas komandas aizvadīja arī «bullīšu» sēriju, kurā 2:1 pārāka bija Podoļskas vienība. Vienīgo pēcspēles metienu «Dinamo» komandā realizēja soms Ville Leino, kamēr savas iespējas neizmantoja Miks Indrašis un Kaspars Saulietis.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs spēlē ar «Vitjaz»

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, (Jakubs Sedlāčeks).

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Tomāšs Kundrāteks, Guntis Galviņš, Stīvens Seigo, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Ēriks Ševčenko un Aleksandrs Jerofejevs.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miķelis Rēdlihs, Fēliks Šulcs, Miks Indrašis, Kaspars Saulietis, Andris Džeriņš, Gints Meija, Nikolajs Jeļisejevs, Armands Bērziņš, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda un Roberts Locāns.

Somu speciālista Kari Heikiles vadītajai komandai šī gatavošanās ciklā bija otrā pārbaudes spēle. Pirmajā «Dinamo» hokejisti Valmierā ar 3:1 pieveica Toljati «Lada», kur par galvenā trenera asistentu strādā Artis Ābols.

Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks 25. augustā «Arēnā Rīga» pret spēcīgo Austrumu konferences komandu Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu