Heikila: Vēl sniegumā jāuzlabo daudzas lietas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikila ir apmierināts ar hokejistu fizisko kondīciju, darbu pie tās uzlabošanas. TIesa, viņš norādīja, ka vēl ir pietiekami daudz lietu, kuras sniegumā jāuzlabo.

«Šobrīd komandai ir smags laiks, jo daudz trenējamies. Tomēr spēlē pret «Vitjaz» bija patīkami redzēt, kā uzvarējām trešo trešdaļu. Izskatījās, ka spēlētājiem ir gana daudz spēka,» Rīgas «Dinamo» mājas lapā citēts Somijas speciālists.

Otrdien «Dinamo» Valmierā aizvadīja otro spēli sagatavošanās ciklā jaunajai sezonai, ar 6:2 uzvarot Podoļskas «Vitjaz». Piecus no sešiem vārtiem Rīgas hokejisti guva trešajā periodā.

«Vēl sniegumā jāuzlabo daudzas lietas,» teica Heikila. «Ar fizisko kondīciju esmu apmierināts. Man patīk, kā puiši strādā, un neko sliktu nevaru teikt. Nedomāju, ka problēma būs fiziskā sagatavotība. Mums jāstrādā pie savas spēles, būs jāspēlē ātri. Ir nepieciešams laiks un aizvadīt spēles, tad viss būs kārtībā.»

Pagājušajā piektdienā «Dinamo» Valmierā ar 3:1 pieveica Toljati «Lada», kur galvenā trenera asistents ir Artis Ābols. Līdz šim aizvadītajās divās pārbaudes spēlēs «Dinamo» izcīnījusi divas uzvaras.

Komandas jaunieguvums vācietis Fēlikss Šics paslavēja fiziskās sagatavotības treneri Eduardu Rābi.

Nākamā pārbaudes spēle Latvijas vienībai paredzēta 30. jūlijā pret Novosibirskas «Sibirj», dienu vēlāk abas komandas tiksies atkārtoti.

Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks 25. augustā «Arēnā Rīga» pret spēcīgo Austrumu konferences komandu Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu