Rīgas «Dinamo» šodien trešā pirmssezonas pārbaude

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Trešo pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Tukuma ledus hallē tiksies ar Novosibirskas «Sibirj» vienību. Mačs sāksies pulksten 18.30.

Līdz šim Somijas speciālista Kari Heikiles vadītā «Dinamo» komanda aizvadījusi divas pārbaudes spēles, izcīnot uzvaras. Pirmajā no mačiem Rīgas hokejisti ar 3:1 Valmierā pieveica Toljati «Lada», kur par treneri strādā Artis Ābols.

Savukārt nākamajā mačā turpat Valmierā «Dinamo» ar 6:2 sagrāva Podoļskas «Vitjaz», piecus no sešiem vārtiem gūstot trešajā trešdaļā.

«Vēl sniegumā jāuzlabo daudzas lietas,» pēc mača ar «Vitjaz» teica Heikila. «Ar fizisko kondīciju esmu apmierināts. Man patīk, kā puiši strādā, un neko sliktu nevaru teikt. Nedomāju, ka problēma būs fiziskā sagatavotība. Mums jāstrādā pie savas spēles, būs jāspēlē ātri. Ir nepieciešams laiks un aizvadīt spēles, tad viss būs kārtībā.»

Piektdien «Dinamo» ar «Sibirj» tiksies atkārtoti, bet šis mačs plkst. 16 tiks sākts «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos.

«Dinamo» komandas aizvadīja treniņnometni Valmierā. Tās laikā komandu papildināja vairāki viesspēlētāji un treneris, ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs izteicies, ka komanda papildinājumu no ārvalstīm vairs neplāno piesaistīt.

Līdz šim aizvadītajās pārbaudes spēlēs rezultatīvu sniegumu demonstrējuši tieši leģionāri.

Rīgas «Dinamo» treneru rīcībā esošie hokejisti

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Joakims Ēriksons, Mareks Mitens.

Aizsargi: Tomāšs Kundrāteks, Stīvens Seigo, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Ēriks Ševčenko.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Tims Sestito, Felikss Šulcs, Ville Leino, Gints Meija, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Roberts Locāns.

Aizsargs Ralfs Grīnbergs, kurš līdz šim trenējās kopā ar «Dinamo», turpinās trenēties HK «Rīga» komandas sastāvā, bet uzbrucējs Māris Bičevskis trenējas pēc individuālās programmas Rīgā, jo atgūstas pēc muguras operācijas.

Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks 25. augustā «Arēnā Rīga» pret spēcīgo Austrumu konferences komandu Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu