«Dinamo» nav piedāvājis Skvorcovam līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» nav noslēdzis līgumu ar uzbrucēju Gunāru Skvorcovu, kurš komandā atradās uz pārbaudes laiku, vēsta līgas mājas lapa.

25 gadus vecais hokejists «Dinamo» rindās aizvadīja iepriekšējās trīs sezonas. Pēdējā no tām viņš 57 spēlēs guva 4 vārtus, veica 5 rezultatīvas piespēles partneriem un nopelnīja 41 soda minūti.

Kopumā KHL čempionātā Skovrcovs «Dinamo» sastāvā laukumā devies 124 spēlēs, kurās izcēlies ar 7 vārtu guvumiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Skvorcovs šogad pārstāvēja Latvijas izlasi pasaules čempionātā Prāgā. Ar rezultativitāti 7 spēlēs viņš neizcēlās.

Tāpat Rīgas «Dinamo» pārtraukusi sadarbību 19 gadus vecos aizsargu Ralfu Grīnbergu. Iepriekš gan klubs vēstīja, ka viņš nākamajai sezonai gatavosies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas «Rīga» sastāvā.

Iepriekšējā sezonā Grīnbergs piedzīvoja debiju «Dinamo» sastāvā, piedaloties 8 regulārā čempionāta spēlēs, kurās rezultativitātes punktus nenopelnīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu