Rīgas «Dinamo» tomēr noslēdz līgumu ar Skvorcovu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Gunāru Skvorcovu, vēsta vienības mājas lapa. Trešdien KHL oficiālajā interneta vietnē publicētā informācija gan liecināja, ka Latvijas komanda hokejistam līgumu nav piedāvājusi.

Līgumsaistības ar 25 gadus veco uzbrucēju pagarinātas uz vienu sezonu.

Skvorcovs (augums 186 cm, svars 89 kg) dzimis 1990. gada 13. janvārī Saldū, «Dinamo» sastāvā ir spēlējis pēdējās trijās KHL sezonās, kopā aizvadot 124 spēles, kurās ir guvis 7 vārtus un atdevis 7 rezultatīvas piespēles, bet pirms tam viņš spēlēja «Liepājas Metalurga» komandas sastāvā.

Iepriekšējā sezonā KHL čempionātā Skvorcovs piedalījās 57 spēlēs, kurās guva 4 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 41 soda minūti un lietderības koeficientu +2, izpildīja 58 spēka paņēmienus un bloķēja 14 metienus

Vidēji laukumā viņš pavadīja 11 minūtes un 26 sekundes.

Šogad Latvijas izlases sastāvā Skvorcovs piedalījās visās 7 spēlēs pasaules čempionātā Čehijā, bet valstsvienībā kopā ir aizvadījis 23 spēles (1 pasaules čempionāts).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu