Kulda: Meklēju darbu NHL

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda joprojām nav atmetis cerību atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL), sarunā ar TVNET atklāja pats sportists.

Jūlija sākumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Ufas «Salavat Julajev» pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumsaistības ar Latvijas aizsargu. Šāda lēmuma iemesls - komandā atradās seši leģionāri, bet drīkst būt pieci.

«Šobrīd ļoti daudz stundu pavadu trenažieru zālē un uz ledus,» sacīja Kulda, kas pilnībā atveseļojies no veiktās operācijas. «Protams, ka darbu joprojām meklēju NHL

«Tagad galvenais ir sasniegt labu fizisko kondīciju. Par līgumu neuztraucos, darbu es atradīšu,» teica viens no valstsvienības vadošajiem aizsargiem.

Aizvadītās sezonas 45 KHL regulārā čempionāta cīņās Kulda izcēlās ar 4 vārtu guvumiem un 5 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Savainojuma dēļ Kulda nevarēja palīdzēt Latvijas nacionālajai izlasei šā gada pasaules čempionātā Prāgā.

Uz NHL ledus Kulda pēdējo reizi kāpa 2011./2012. gada sezonā, pārstāvot Vinipegas «Jets» komandu. Pasaules spēcīgākajā hokeja līgā Latvijas aizsargs kopumā aizvadījis 15 mačus, izceļoties ar divām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu