«Rīgas» hokejisti pārbaudes turnīra noslēdzošajā cīņā zaudē arī SKA-1946 komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Latvijas komanda «Rīga» piektdien piedzīvoja zaudējumu arī Čerepovecā notiekošā pirmssezonas pārbaudes turnīra noslēdzošajā, piektajā, mačā.

«Rīga» ar 1:3 (0:1, 1:2, 0:0) piekāpās Sanktpēterburgas SKA-1946 komandai, ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Vienīgos vārtus šajā mačā rīdziniekiem guva Artūrs Bušs, kurš visā turnīrā izcēlās ar četriem precīziem metieniem.

Kā zināms, turnīra pirmajā mačā pirmdien rīdzinieki ar 2:0 pārspēja vietējo «Almaz» vienību, otrdien ar 1:4 piekāpās Sanktpēterburgas vienībai «Serebrjanije ļvi», trešdien ar 1:3 piekāpās arī Jaroslavļas «Loko» vienībai, bet ceturtdien, nenoturot trīs vārtu vadību, ar 4:5 piekāpās vēl vienam Sanktpēterburgas klubam «Dinamo», kurā galvenais treneris ir Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs.

Turnīrā ar 14 punktiem piecos mačos triumfēja «Loko» komanda, bet «Rīga» ar trim punktiem palika piektajā vietā, apsteidzot vien «Almaz» vienību, kas piecos mačos tika pie punkta.

«Rīga» jaunajai sezonai gatavojas 32 spēlētāju sastāvā, treniņus vadot Ronaldam Ozoliņam un Jurim Opuļskim.

Kā ierasts, «Rīga» ceturto gadu pēc kārtas aizvadīja treniņnometni Gulbenē, no kurienes jaunie hokejisti pēc 12 dienu gatavošanās atgriezās 10.jūlijā.

Augusta beigās vienība piedalīsies Ufā gaidāmajā Pasaules kausā jauniešu komandām, kur spēkosies ar Jekaterinburgas «Avto», Astanas «Sņežnije barsi» no Kazahstānas un ASV vienību Čikāgas «Steels».

Pirmā spēle MHL sezonas regulārajā čempionātā «Rīgas» komandai paredzēta 5.septembrī.

«Rīgas» komandas rindās pašlaik trenējas vārtsargi Salvis Balandīs, Gustavs Grigals; aizsargi Kristaps Zīle, Kristaps Jākobsons, Roberts Kaļķis, Bruno Bakanovs, Pauls Svars, Aleksandrs Smirnovs, Aleksejs Popovs; uzbrucēji Kirils Galoha, Gatis Sprukts, Frenks Razgals, Artjoms Pankēvičs, Aleksandrs Visockis, Artūrs Bušs, Jevgēņijs Turevičs, Emīls Ezītis, Oļegs Šišļaņņikovs, Vlads Vulkanovs, Haralds Štrombergs, Reinis Lejnieks, Erlends Kļaviņš, Roberts Baranovskis, Ritvars Reimanis. Tikmēr ar «Dinamo» hokejistiem Valmierā šobrīd trenējas vārtsargs Mareks Mitens un uzbrucējs Roberts Locāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu