Titovs: Jāgram patīk ballītes, taču viņš nedzer un nepārkāpj noteikumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Spartak» galvenais treneris Germans Titovs pastāstījis par laikiem, kad spēlējis hokeju kopā ar čehu leģendu Jaromiru Jāgru.

«Kad spēlēju «Peguins», mums bija izcils kolektīvs,» «Championat.com» citēts Titovs. «Komandā bija daudz čehu un krievu. Es, Morozovs, Galanovs, Kovaļovs, Kasparaitis, Skudra un Ignatjevs. Čehijas hokejistu arī bija daudz - Jāgrs, Langs, Štraka, Šlegrs... Ģērbtuvē angliski runājām ļoti maz.»

«Spartak» speciālists galīgi neesot pārsteigts, ka 43 gadus vecais Jāgrs joprojām spēlē Nacionālajā hokeja līgā (NHL). «Nē, neesmu izbrīnīts. Jāgrs alkoholu nelieto. Viņam ļoti patīk ballītes, taču noteikumus un režīmu viņš nepārkāpj. Trenējas viņš ļoti nopietni.»

Nākamo sezonu čehu hokeja leģenda plāno aizvadīt Floridas «Panthers» vienībā, ar kuru viņš šogad pagarināja vienošanos uz vienu gadu.

Šobrīd Jāgrs ar 1802 punktiem ieņem ceturto vietu visu laiku rezultatīvāko NHL spēlētāju sarakstā. Pirms karjeras beigšanas viņam ir reālas iespējas pārspēt Gordiju Hovu (1850 punkti) un Marku Mesjē (1887).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu