Seigo: Zaudējums pēcspēles metienos vienmēr ir ļoti smags

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» kanādiešu aizsargs Stīvens Seigo pēc zaudējuma (2:3 uzvaras noteikšanas metienos) «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņas trešajā spēlē ar Jaroslavļas «Lokomotiv» atzina, ka «Dinamo» nav izdevies vairākums, kā arī slavēja līdzjutējus.

«Pirmajā trešdaļā viņi spēlēja ļoti aktīvi, izdarīja lielu spiedienu, ar ko īsti netikām galā. Sākot ar otro trešdaļu, savu spēli mums izdevās sakārtot,» Rīgas «Dinamo» mājas lapā citēts Seigo. «Manuprāt, otro un trešo periodu aizvadījām ļoti labi. Mēs pratām parādīt raksturu un atspēlēties. Zaudējums pēcspēles metienos vienmēr ir ļoti smags.»

«Dinamo» komandai spēlē ar «Lokomotiv» nevedās spēle skaitliskajā pārsvarā.

«Mums bija problēmas ar vairākumu, tieši ar iziešanu no savas zonas. «Lokomotiv» spēlēja ļoti aktīvi. Labi, ka komandā džeki ņēma iniciatīvu uz sevi un guva vārtus,» norādīja aizsargs.

«Dinamo» komandu turnīru noslēgs ceturtdienas vakarā, cīņā par trešo vietu spēkojoties ar Minskas «Dinamo» vienību. Tikmēr par galveno balvu «Lokomotiv» spēlēs ar Kazaņas «Ak Bars».

«Pirmajā mačā mēs viņus [Minskas «Dinamo»] pārspējām. Viņi noteikti vēlēsies atspēlēties un spēlēs ļoti aktīvi. Mēs noteikti darīsim visu, lai cīņu par trešo vietu «Arēnā Rīga» noslēgtu ar uzvaru. Atmosfēra, spēlējot šeit, tiešām ir lieliska,» viņš sacīja.

Jaunā sezona sāksies 24. augustā, bet «Dinamo» hokejisti čempionātā iesaistīsies dienu vēlāk, kad savā laukumā uzņems iepriekšējās sezonas finālisti «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu