Rīgas «Dinamo» šodien Minskā sāk pirmo izbraukumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sezonas pirmo izbraukuma spēļu tūri Rīgas «Dinamo» svētdien uzsāks Minskā, tiekoties ar vietējo «Dinamo». Mača sākums paredzēts plkst. 17 pēc Latvijas laika un to tiešraidē translēs televīzijas kanāls «Viasat Sport Baltic».

Rīgas un Minskas komandas divas reizes pirms KHL sezonas tikās «Latvijas Dzelzceļa» kausā, kur rīdzinieki guva uzvaras ar 4:3 un 4:2.

KHL sezonas pirmajā izbraukumā, kurā būs jāaizvada trīs spēles, treneri līdzi paņēmuši 26 hokejistus: trīs vārtsargus Joakimu Eriksonu, Jakūbu Sedlāčeku un Nilu Grīnfogeli; astoņus aizsargus - Stīvenu Seigo, Tomāšu Kundrāteku, Krišjāni Rēdlihu, Gunti Galviņu, Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Aleksandru Jerofejevu un Ēriku Ševčenko; 15 uzbrucējus - Lauri Dārziņu, Timu Sestito, Villi Leino, Miku Indraši, Fēliksu Šutcu, Miķeli Rēdlihu, Kasparu Saulieti, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Gunāru Skvorcovu, Armandu Bērziņu, Nikolaju Jeļisejevu, Edgaru Kuldu, Robertu Bukartu, un Robertu Locānu.

Rīgā trenēties palika uzbrucējs Māris Bičevskis, kurš atlabst pēc savainojuma, taču izbraukuma tūrē līdzi devies Andris Džeriņš, kurš savainojuma nespēlēja sezonas pirmajās divās spēlēs.

Pēc spēles Minskā rīdzinieki dosies uz Maskavu, kur 1. septembrī aizvadīs otro izbraukuma spēli pret iepriekšējās sezonas KHL regulārā čempionāta uzvarētāju CSKA, bet 3. septembrī «Dinamo» viesosies Zagrebā, kur tiksies ar vietējo «Medveščak» komandu.

Sezonas pirmajās divās spēlēs Rīgas «Dinamo» izcīnīja četrus punktus. Vispirms ar 3:1 savā laukumā rīdzinieki uzvarēja Kazaņas «Ak Bars», bet pēc tam ar 2:3 papildlaikā piekāpās Čerepovecas «Severstaļ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu